Brownies versturen

Brownies versturen per post klinkt misschien een beetje spannend, maar het kan heel goed! Wij verpakken onze brownies zeer zorgvuldig en verzenden deze vervolgens als brievenbuspakket via DHL. Deze passen door de brievenbus en zo kunnen de brownies altijd bezorgd worden, ook als er niemand thuis is!

Levering

Wij verzenden de brownies op de door jou gekozen datum. In de meeste gevallen worden de brownies dan de volgende dag bezorgd (m.u.v. zondag en maandag), maar omdat wij voor de levering afhankelijk zijn van DHL, vermelden wij de verzenddatum en niet de bezorgdatum. Voor verjaardagen, feestdagen en het weekend adviseren wij daarom om rekening te houden met een extra dag voor de bezorging.

Bestel je op werkdagen voor 12:00 uur, dan verzenden wij jouw brownies dezelfde dag.

Wij leveren onze brownies in Nederland, België en Duitsland.

Verzendschema voor Nederland

Besteld voor 12:00 uur op: Verzonden: Bezorgd:
Maandag Maandag Dinsdag (kleine kans op woensdag)
Dinsdag Dinsdag Woensdag (kleine kans op donderdag)
Woensdag Woensdag Donderdag (kleine kans op vrijdag)
Donderdag Donderdag Vrijdag (kleine kans op zaterdag)
Vrijdag Vrijdag Zaterdag (kleine kans op dinsdag)
Zaterdag & zondag Maandag Dinsdag (kleine kans op woensdag)

Verzending naar België en Duitsland

Wil je een box brownies opsturen naar België of Duitsland? Dat kan! Houd er wel rekening mee dat zendingen naar deze landen als reguliere pakketten verstuurd worden. In België moet er voor ontvangst getekend worden. Is de ontvanger in België of Duitsland niet thuis, dan gaat het naar een afhaalpunt.

Scholen, ziekenhuizen en grote instellingen

Wil je jouw Box Brownies opsturen naar iemand die in een school, ziekenhuis of andere grote instelling zit? Check dan van tevoren goed de adressering en of brievenbusdoosjes normaal goed aankomen.

Huisdieren

Weet je of de ontvanger een huisdier heeft dat bij de post kan? Laat het hem of haar dan van tevoren even weten dat er een pakketje bezorgd gaat worden. Ook al worden onze Box Brownies in een stevige verpakking geleverd, de chocolade kan dodelijk zijn voor huisdieren.

Warm weer

Wordt het in de zomer echt warm weer? Dan kunnen de brownies door de hoge temperatuur wat zacht worden. Door ze even in de koelkast te zetten worden ze weer stevig.