Betaalmethoden

Bij het afrekenen zijn er verschillende opties om te betalen, waaronder iDEAL, PayPal, Mistercash/Bancontact en SOFORT Banking. Werkt er iets niet of krijg je een storing? Neem dan even contact met ons op, dan gaan we kijken naar een oplossing.

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte manier van betalen en werkt het snelst. Betaal je met iDEAL en is jouw bestelling op werkdagen voor 16:00 uur afgerond, dan versturen we de brownies nog diezelfde dag.

Bancontact/Mistercash en SOFORT Banking

Wij leveren onze brownies ook over de grens in België en Duitsland, en hiervoor zijn de Bancontact/Mistercash (voor België) en SOFORT Banking (voor Duitsland) betaalopties beschikbaar. Als je op werkdagen voor 16:00 uur met Bancontact/Mistercash of SOFORT Banking betaald, dan worden jouw brownies dezelfde dag nog verzonden.

PayPal

Betaal je liever met PayPyal? Ook hiervoor bieden wij een betaaloptie en geldt ook dat bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur afgerond zijn, deze dezelfde dag nog worden verzonden.

Op factuur

Voor zakelijke klanten is het mogelijk om brownies te bestellen op factuur. Kijk hier voor meer informatie over zakelijke mogelijkheden voor bedrijven.

Betaling mislukt of onmogelijk?

Check voor de zekerheid eerst even of er geld is afgeschreven. Als je geen bevestigingsmail van ons hebt ontvangen en er is ook niks afgeschreven van jouw rekening, probeer het dan nog eens opnieuw. Krijg je nog steeds een storing? Neem dan even contact met ons op.