Ben je op zoek naar een heerlijk en ethisch verantwoord cadeau om iemand te verrassen? Overweeg dan eens om vegan brownies per post te versturen! Vegan brownies zijn een geweldige traktatie die niet alleen heerlijk smaken, maar ook vrij zijn van dierlijke producten. En het beste deel? Je kunt ze nu gemakkelijk als brievenbuscadeau verzenden, zodat de ontvanger kan genieten van een heerlijke traktatie zonder dat ze thuis hoeven te zijn om het pakket aan te nemen.

Zo werkt het

Stap 1 - Kies je Box Brownies

1. Kies jouw box

Kies 1 of meerdere smaken, of stel je eigen box samen.

Stap 2 - Voeg een persoonlijk kaartje toe

2. Voeg een kaartje toe

Je kunt een persoonlijk bericht toevoegen voor op de kaart.

3...En verstuur!

Kies een verzenddatum. Wij versturen de brownies per post.

Het versturen van vegan brownies per post is een geweldige manier om iemand te laten weten dat je om hen geeft en respect hebt voor hun dieetkeuzes. Of het nu gaat om een veganistische vriend, familielid of collega, vegan brownies zijn een traktatie waar iedereen van kan genieten. Door ze per post te versturen, maak je het gemakkelijk en handig om dit smakelijke cadeau te geven.

Bij het selecteren van de perfecte vegan brownies om te versturen, zijn er verschillende opties om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor onze populaire Vegan Mini’s box, met 4 smaken mini brownies, of je kunt zelf je vegan box zelf samen stellen met 2 vegan smaken of 4 vegan smaken. Ook is het mogelijk om de smaken los te bestellen, hierbij kun je kiezen voor de Vegan Original brownie, Vegan Noten brownie, of de Vegan Kokos brownie.

Vegan brownies bestellen

Het verzenden van vegan brownies per post als brievenbuscadeau is niet alleen handig, maar ook milieuvriendelijk. Door te kiezen voor veganistische traktaties draag je bij aan de bescherming van dieren en het verminderen van je ecologische voetafdruk. Bovendien worden onze brownies verpakt in composteerbare en recyclebare materialen, waardoor je een heerlijk cadeau kunt geven zonder je schuldig te voelen over het milieu.


Een ander voordeel van het versturen van vegan brownies per post is dat het een geweldige manier is om mensen kennis te laten maken met de heerlijke smaken van veganistische bakproducten. Veganisme wordt steeds populairder en veel mensen zijn nieuwsgierig naar hoe veganistisch eten kan smaken. Door vegan brownies te versturen, geef je anderen de mogelijkheid om van een heerlijke traktatie te genieten en te ontdekken dat veganistisch eten net zo lekker kan zijn als traditionele bakproducten.


Of je nu een veganistische vriend, familielid of collega wilt verrassen, vegan brownies per post versturen als brievenbuscadeau is een origineel en attent gebaar. Het laat zien dat je hun levensstijl respecteert en dat je om hun welzijn geeft, terwijl je tegelijkertijd een heerlijke traktatie deelt. Dus waar wacht je nog op? Bestel hierboven jouw vegan brownies!